Albert Park

Albert Park

In the heart of the the inner suburb of Albert Park, Melbourne, this classic double story Victorian terrace is positioned shoulder to shoulder with surrounding properties with a small rear garden space that has access to an old ‘soil man’ access lane.

The brief for the project was to allow for the newly renovated house, designed by Luke Fry Architecture and Interior Design, to be opened out to the rear garden and add light and space. There were a few ‘must have’ requirements including a BBQ, bike storage, entertaining and most importantly a huge visual impact from inside the residence, the rear of the house is floor to ceiling glass.

The actual size of the rear garden space to the rear was a total of 40m2. The garden was completed in 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published.